Vera van Kaathoven

Psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag         08:30 – 17:00 uur
Dinsdag           08:30 – 17:00 uur
Woensdag       08:30 – 17:00 uur
Donderdag      08:30 – 17:00 uur

v.van.kaathoven@ypse.nl

073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Sinds juni 2021 werk ik met veel plezier en enthousiasme in het team van Ypse als psycholoog. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van intakegesprekken, diagnostiek en behandeling van volwassenen.

Wat zijn je specialismen?

In de behandelingen die ik uitvoer, maak ik veel gebruik van onder andere cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy, EMDR en schematherapie. De behandelingen kunnen eventueel ook worden aangevuld met e-health. Voordat ik bij Ypse begon, heb ik binnen de Specialistische GGZ gewerkt met volwassenen met uiteenlopende problematiek. In mijn werk vind ik het belangrijk om naast de cliënt te staan en indien mogelijk het steunsysteem erbij te betrekken. Daarnaast vind ik het belangrijk om cliënten weer terug in hun kracht te zetten en vooral ook te kijken naar wat iemands kwaliteiten zijn.

Waarom werk je bij Ypse?

Bij Ypse werken wij vanuit de visie van de herstel ondersteunende zorg, dit spreekt mij heel erg aan. Daarnaast is het een relatief kleine en laagdrempelige organisatie, waarbij er korte lijntjes zijn en er een transparante en goede samenwerking bestaat tussen de collega’s van het team, hetgeen kortdurende maar kwalitatief goede zorg in de Basis-GGZ mogelijk maakt. Met een relatief kortdurend traject, nieuwe handvatten en inzichten worden cliënten veelal weer op weg geholpen en in hun kracht gezet. Het is dan ook mooi om hier mijn steentje aan bij te kunnen en mogen dragen.

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 6 weken

Herstel & Ondersteuning: 4 weken

Jeugd: geen wachttijd

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 28 november 2023