Yara Tetelepta

Psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag        08:30 – 17:00 uur
Dinsdag          08:30 – 17:00 uur
Woensdag      08:30 – 17:00 uur
Donderdag     09:00 – 17:00 uur
Vrijdag            08:30 – 12:30 uur

y.tetelepta@ypse.nl
                                                            073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Sinds september 2021 werk ik met veel plezier bij Ypse als psycholoog. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van intakegesprekken, behandeling en diagnostiek bij volwassenen.

Wat zijn je specialismen?

In de behandelingen die ik uitvoer, maak ik veel gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). Voor mijn werk bij Ypse heb ik gewerkt in de specialistische GGZ bij Reinier van Arkel.
Hier heb ik gewerkt met volwassenen met uiteenlopende (complexe) problematiek, zoals gedragsproblematiek, psychose en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrie.
In mijn behandelingen vind ik het belangrijk naast iemand te staan en samen te werken met cliënt en diens naasten. Samen onderzoeken we wat helpend is bij de weg naar herstel en wat,
naast de klachten, de krachten zijn die iemand bezit. Mijn streven is dat iemand zich in gesprek echt gehoord en gezien voelt. In mijn gesprekken is er (indien passend), naast serieuze onderwerpen ook ruimte voor humor.

Waarom werk je bij Ypse?

Bij Ypse werken wij vanuit de herstelondersteunende visie en dit spreekt mij heel erg aan. Ypse is een kleine, laagdrempelige organisatie, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke behandeling. Hoewel wij werken met evidence-based technieken, kijken wij verder dan een standaard protocol en zo sluiten wij goed aan bij ieders hulpvraag. Het team van collega’s is transparant en toegankelijk, met veel ruimte om van elkaar te leren en kennis te verbreden. Dit samen maakt Ypse een hele fijne plek om te werken!

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 10 weken

Herstel & Ondersteuning: geen wachttijd

Jeugd: 6 weken

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 9 april 2024