Michelle Willemstein-Janssen
GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Dinsdag          08:30 – 17:00 uur
Woensdag      08:30 – 17:00 uur Donderdag     08:30 – 17:00 uur
Vrijdag            08:30 – 17:00 uur

m.janssen@ypse.nl
073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Ik richt me in mijn werk als GZ-psycholoog binnen Ypse op het behandelen van volwassenen met psychische problematiek passend binnen de basis-ggz en een wens om hier mee aan de slag te gaan. In behandeling bepalen we samen wat de invulling van de behandeling dient te zijn en werken we aan wat het leven betekenisvol maakt. Binnen Ypse bestaan mijn werkzaamheden uit het doen van intakes, het uitvoeren van behandelingen en het betrokken zijn als regiebehandelaar bij de behandelingen van collega’s. Daarnaast ben ik zorgmodelleider basis-ggz en preventie en vanuit die rol actief betrokken bij het optimaliseren van behandel en preventie-aanbod, samenwerking met netwerkpartners en het streven naar hoge kwaliteit van zorg.

Wat zijn je specialismen?

Ik ben als GZ-psycholoog werkzaam geweest in zowel de basis-ggz als de specialistische ggz. Het is voor mij belangrijk om in een behandelproces samen te onderzoeken wat nodig is om persoonlijke hersteldoelen te bereiken waarbij ik goed zicht heb op de mogelijkheden binnen Ypse maar ook binnen de regio, mocht Ypse niet voldoende kunnen ondersteunen in het herstelproces. Specifieke behandelingen die ik veelvuldig inzet zijn cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Waarom werk je bij Ypse?

Ypse is een groeiende organisatie vol met enthousiaste medewerkers die zich samen actief willen inzetten om de beste zorg te bieden voor de mensen die in behandeling zijn en middels preventie het ontstaan van psychische klachten bij inwoners binnen de regio wil voorkomen. Het deel uit te maken van deze enthousiaste groep, het dagelijks kans krijgen om te ondersteunen in de persoonlijke herstelprocessen van verschillende individuen en de kans om mee te denken over en te werken aan het optimaliseren van de zorg, zijn voor mij de reden dat ik met veel plezier bij Ypse werkzaam ben.

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 8 weken

Herstel & Ondersteuning: 4 weken

Jeugd: geen wachttijd

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 15 februari 2024