Lisanne Leenders

GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag          12:30 – 21:00u
Vrijdag                 8:30 – 17:00u

l.leenders@ypse.nl

073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Als GZ-psycholoog bij Ypse behandel ik zowel volwassenen als jeugdigen met psychische problemen die aan de slag willen gaan met de problemen waar ze tegenaan lopen. Als behandelaar voer ik intakes uit waarin ik samen met de mensen probeer te bekijken of de hulp vanuit Ypse passend voor ze is. Als dit het geval is wordt een behandeltraject opgestart waarbij we samen beslissen wat er gaat gebeuren. Ook ben ik regiebehandelaar en dit betekent dat ik soms even kort aansluit bij een intake die gevoerd wordt door een collega basis-psycholoog waarbij we dan samen gaan nadenken over de best passende behandeling.

Wat zijn je specialismen?

Ik ben als GZ-psycholoog werkzaam in de gehandicaptenzorg en de basis GGZ en heb voorheen ook in de specialistische GGZ gewerkt. Ik vind het belangrijk om samen te bekijken wat iemand nodig heeft om daarna weer zo zelfstandig mogelijk verder te kunnen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, inzicht gevende methodieken en e-health.

 

Waarom werk je bij Ypse?

Ypse is een groeiende en innovatieve organisatie. Er wordt gewerkt vanuit de generalistische basis GGZ wat betekent dat de behandeltrajecten kortdurend zijn waarbij ik een rol mag spelen in het herstelproces van iemand. Dit is ongelofelijk mooi werk om te doen en dit doe ik dan ook met veel plezier.

 

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 8 weken

Herstel & Ondersteuning: 4 weken

Jeugd: geen wachttijd

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 15 februari 2024