Jeeri Berkers

Preventiemedewerker

Bereikbaarheid

Dinsdag       08.30 – 17:00 uur
Donderdag  08:30 – 17:00 uur

j.berkers@ypse.nl
06 83701189

 

Werkzaamheden

Samen met mijn collega’s van het preventieteam geef ik preventieve trainingen en workshops. Ik richt mij hier met name op jeugd en het systeem hierrond. Ik geef trainingen aan kinderen en jongeren die een ouder hebben die te maken heeft met psychische problemen. Naast deze trainingen geef ik voorlichting en workshops aan studenten over bijvoorbeeld het omgaan met stress en negatieve gedachten. Ook het geven van voorlichting aan netwerkpartners en andere professionals in het werkveld, is onderdeel van mijn werk.

Wat zijn je specialismen?

Mijn specifieke deskundigheid ligt op het gebied jeugd en gezin en varieert van kennis in het omgaan met psychische problemen in de familie en/of bij je ouder, het preventief inzetten van ondersteuning die hierin relevant kan zijn in de ontwikkeling en opvoeding tot het omgaan met negatieve gedachtes over je jezelf en bijvoorbeeld op school. Ik speel graag in op de vraag van de jeugdige en het gezin en probeer werkvormen in te zetten die passend zijn bij de doelgroep.

Waarom werk je bij Ypse?

Het leuke aan het werk bij Ypse vind ik het werken in een kleinschalige, maar groeiende organisatie. Ik haal voldoening uit het preventief inzetten van trainingen voor kinderen, jongeren en ouders die een risico lopen om vast te lopen of psychische problemen te ontwikkelen. Wat kunnen wij er samen aan doen om, om te leren gaan met alles waar je tegenaan loopt wanneer je ouder psychische problemen heeft? Ook haal ik veel energie uit het staan voor een groep en hier interactief mee bezig te zijn. De doelgroep is breed, wat maakt dat iedere dag anders is en ik altijd met een dosis positieve energie thuiskom.

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 6 weken

Herstel & Ondersteuning: 4 weken

Jeugd: geen wachttijd

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 28 november 2023