Emmie Dillen

Preventiemedewerker

Bereikbaarheid

Dinsdag       8:30 – 17:00 uur 
Woensdag   8:30 – 17:00 uur
Donderdag  8:30 – 17:00 uur

e.dillen@ypse.nl

06 51 21 09 57
073 22 000 44

Werkzaamheden

Samen met mijn collega’s van het preventieteam geef ik workshops en trainingen gericht op preventie. Ik richt mij voornamelijk op de doelgroep kind en jeugd, bijvoorbeeld jongeren die somberheidsklachten ervaren. Daarnaast ook kinderen en jongeren die een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen hebben. Naast deze trainingen geef ik ook workshops aan studenten gericht op het omgaan met stress en negatieve gedachten. Ook het geven van voorlichting aan ouders, docenten en andere professionals is onderdeel van mijn werk.

Wat zijn je specialismen?

Van origine ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker. Vandaar dat mijn specialisme ook ligt in het geven van trainingen en workshops aan de doelgroep kind en jeugd. Wat ik ontzettend belangrijk vind, is dat iemand zich veilig en gehoord voelt. Doordat ik rust uitstraal, een open houding heb en oprecht luister ontwikkel ik snel een vertrouwensband. Hierdoor stellen kinderen en jeugdigen zich open naar mij waardoor we samen wat kunnen bereiken.

Waarom werk je bij Ypse?

Omdat Ypse dezelfde visie heeft als die ik zelf heb, namelijk ‘voorkomen is beter dan genezen’. Ik geloof oprecht dat het werk wat wij doen, voorkomen dat er problemen ontstaan door vooraf in te grijpen, enorm belangrijk is voor iemand zijn of haar mentale gezondheid. Door verschillende trainingen/cursussen/workshops/voorlichtingen aan te bieden, kunnen wij helpen voorkomen dat beginnende en/of lichte problemen uitgroeien tot zwaardere problematiek. Ik haal hier ontzettend veel voldoening uit.  

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 10 weken

Herstel & Ondersteuning: geen wachttijd

Jeugd: 6 weken

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 9 april 2024