Dineke DoevenDineke Doeven Verpleegkundig Specialist Ypse
Verpleegkundig Specialist 

Bereikbaarheid


Donderdag  08:30 – 17:00 uur

d.doeven@ypse.nl
073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Bij Ypse voer ik behandelingen uit in het traject chronisch. Dit traject is bedoeld voor mensen die meerdere behandelingen voor allerlei soorten van psychische aandoeningen achter de rug
hebben en een bepaalde stabiliteit daarin bereikt hebben. In dit behandeltraject wordt die stabiliteit uitgebreid en werk ik volgens de herstel methode. Dit betekent dat de sterke punten
aangesproken worden en met behulp van het netwerk en aanvullend soms professionele zorg, er optimaal aandacht is voor hiaten in de zelfzorg. Ik werk daarbij nauw samen met de S GGZ waarin het IHT team (in geval van crisissituaties) en de FACT teams in geval van behoefte aan opschaling van de zorg, de belangrijkste samenwerkingspartners zijn. Daarnaast overleg ik veel met collega’s uit de eerste en tweedelijns zorg zoals huisartsen, POH GGZ bij de huisarts en andere afdelingen van Reinier van Arkel of andere GGZ instellingen/verslavingszorg.

Wat zijn je specialismen?

Ik werk met diverse methoden waaronder, EMDR, CGT, Schematherapie, Dialectische Gedragstherapie en Farmacotherapie. In het behandeltraject chronisch werk ik met cliënten met
(stabiele) complexe psychiatrische problematiek waaronder aandoeningen zoals persoonlijkheidsproblematiek, autisme en ADHD.

Waarom werk je bij Ypse?

“Bij Ypse leren mensen wat zij zelf kunnen doen om hun klachten te verminderen en hun leven weer op te pakken. Ypse laat ze zien dat zij zichzelf kunnen helpen.”

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 8 weken

Herstel & Ondersteuning: 4 weken

Jeugd: geen wachttijd

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 15 februari 2024

Meer over Ypse