Bianca Pijnappels
GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag    8:30 – 17:00 uur
Dinsdag    12:00 – 21:00 uur
Vrijdag        8:30 – 17:00 uur

info@ypse.nl
073 22 000 44 

 

Werkzaamheden

Als GZ-psycholoog bij Ypse richt ik me op behandelingen van zowel volwassenen als kinderen en jeugdigen. Mijn uitgangspunt is om de ander te helpen en te ondersteunen om weer zélf verder te kunnen.
Ik doe bij Ypse intakes en voer behandelingen uit. Ook ben ik regiebehandelaar voor mijn collega-basispsychologen. Dat betekent in de meeste gevallen dat ik kort aansluit bij de intakegesprekken die door deze collega’s gedaan worden en hun behandelingen op afstand volg. Zo nodig denk ik mee en kan ik invoegen in de behandeling.

Wat zijn je specialismen?

Ik sluit graag aan bij de individuele hulpvraag van onze cliënten en we doorlopen samen een traject. Ik maak in de behandelingen gebruik van diverse behandelmethoden, waaronder cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, inzicht gevende methodieken en e-health. Mijn kracht is dat ik het het belangrijkst vind dat er naar de persoon wordt gekeken en dat wordt ingezet wat het meest aansluit en passend is. Samen met mijn cliënt kijk ik voortdurend of we op de goede weg zijn.

Waarom werk je bij Ypse?

“Ypse is kleinschalig en werkt vanuit de generalistische basis GGZ (GB-GGZ), bij beide voel ik me thuis. Hoewel ik ook heb gewerkt binnen de specialistische GGZ, ligt mijn hart bij de iets minder complexe problematiek zoals die binnen de GB-GGZ behandeld wordt. Dit betekent dat met een relatief kortduurend traject mensen vaak verder geholpen kunnen worden en het doet me goed als ik daar onderdeel van mag zijn. Bij Ypse zijn de lijntjes kort, wat het werk en de behandelingen ten goede komt.”

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Zaltbommel (vanaf jan 2024Hogeweg 131, 5301 LL Zaltbommel

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal vier weken vooruit. Is er geen plek binnen vier weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

Wachttijden op dit moment:

Kort BGGZ traject: 10 weken

Herstel & Ondersteuning: geen wachttijd

Jeugd: 6 weken

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 9 april 2024